Dragostea trece prin șosete!

Sosete cu inimioare

Ce te faci atunci când șosetele devin pretexte pentru micile dispute dintre tine și partener/ă? Spre exemplu când unul dintre voi își lasă constant șosetele murdare pe jos sau ele se rătăcesc prin Sertare sau picioare vecine? Știu sunt momente dificile, de cumpănă în relație, când cel mai deștept cedează, tu sau șoseta 🙂

Citeam zilele trecute, că tot se apropie Valentine’s Day, un citat care spunea “Dragostea adevărată este ca o pereche de șosete: trebuie să ai două la fel și ele să se potrivească”. Haios doar că în dragoste lucrurile sunt ceva mai complicate, de cele mai multe ori ai nevoie de multe încercări până să găsești perechea potrivită, depui efort și timp pentru întâlniri. Încerci, vezi ce ți se oferă și ce îți place, pare un “dans” continuu, greoi și anevoios.

Bine că la șosete e mult mai simplu…cauți în Sertar și sigur găsești două care să “meargă” împreună.

De data aceasta, am pregătit câteva modele pentru El și Ea, asemănătoare, dar de culori diferite astfel încât să nu le mai confundăm între ele și să creăm vreo supărare între parteneri pentru că noi știm că: Dragostea trece prin șosete!

Pentru ea

    Pentru el

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *