Cele mai bune șosete de purtat în această vară!

Vara și-a intrat în sfârșit în drepturi. Îmi era atât de dor de soare și de căldură, de serile răcoroase și nopțile cu cer senin, de plimbările lungi și clipele de relaxare din vacanțele petrecute cu prietenii și familia mea… Dar cum rămâne cu șosetele?! Noua mea pasiune e pe cale să intre în vacanță sau am nevoie de șosete și în acest sezon?

 

Cu siguranță vara majoritatea alegem să purtăm sandale, șlapi sau încălțăminte mai ușoară, de genul balerinilor sau mocasinilor. Dar, mai există acele ocazii speciale când avem nevoie de șosete așa că nu vă faceți griji suntem aici să vă prezentăm cele mai bune șosete de purtat în această vară. Sunt confecționate din materiale care lasă piciorul să respire, sunt confortabile și categoric vă vor ajuta să vă simțiți fresh chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

 

Șosetele ascunse sau tălpici

În Sertar găsiți foarte multe modele de șosete ascunse perfecte pentru protejarea piciorului în acest sezon. Unele dintre ele confecționate din 86% bumbac ușor și moale sunt ideale pentru zilele fierbinți de vară oferindu-vă exact confortul de care aveți nevoie. Nu numai că sunt menite să lase piciorul să respire, dar au și silicon pe călcâi pentru a împiedica alunecarea. Merg purtate la o pereche de pantaloni scurți iar ca și încălțăminte teniși sau mocasini. Câteodată iluzia aceasta că nu purtați șosete conferă un aspect mai frumos per total, mai ales în cazul ținutelor casual. Totul depinde de tipul de încălțăminte pe care alegeți să o purtați. 

 

Șosetele scurte

Spre exemplu, o pereche de șosete colorate de la binecunoscutul brand Happy Socks vă vor oferi cu siguranță sentimentul de fericire și distracție de care aveți nevoie pe parcursul unei zile frumoase de vară. Colorate sau cu model, șosetele scurte vă vor proteja picioarele fără a vă abate de la stilul personal.

 

Șosetele lungi

35.70 lei

Nu vă încântă look-ul oferit de șosetele ascunse sau scurte? Nicio problemă! Avem foarte multe modele de șosete lungime ½, care mizează pe un design vibrant și îndrăzneț. Modelele de șosete din Sertar sunt ideale pentru momentele în care simțiți nevoia să vă condimentați puțin stilul și ținuta. Cu mustăți, carouri colorate, cuburi, baloane modelate sau pizza e destul de greu de ales, dar când vine vorba de stil și confort există un sigur fel de a vedea lucrurile și anume, stilul personal al fiecăruia dintre noi.

 

Șosetele sport

Vara nu e doar anotimpul distracției, dar și a activităților sportive outdoor. Ce poate fi mai plăcut decât o tură cu bicicleta în natură sau o alergare ușoară dimineața, când încă e răcoare, soarele răsare încet și începi o nouă zi în forță și în formă? Sau poate preferi o ieșire cu prietenii pe terenul de fotbal, când în sfârșit meciul poate intra liniștit în prelungiri, pentru că răcoarea serii e exact de ceea ce aveai nevoie… Pentru toate aceste activități găsiți șosetele potrivite în Sertar. Sunt confortabile și realizate din materiale de cea mai bună calitate.

 

Șosetele pentru costum

Șosetele își găsesc locul lor și în sezonul de vară, mai ales când vine vorba de ținutele formale din cadrul ocaziilor speciale. Tot e sezonul nunților așa că alegeți șosetele potrivite pentru că ele cu siguranță vor face diferența. Nu e absolut necesar să alegeți varianta de negru sau gri. Dacă purtați un costum simplu, în culori neutre, nu ar trebui să vă fie teamă să ieșiți din tipar, optați pentru șosete în culori îndrăznețe, contrastante. Dacă totuși vi se pare prea mult, alegeți varianta unui print discret, dar totuși de efect.

 

Vă așteptăm cu drag să alegeți exact ceea ce aveți nevoie din Sertar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *