Un alt fel de Halloween…

Eh, dar ce an avem… ca niciunul până acum…Nu știu de voi, dar cu greu mai reușesc să-mi mențin optimismul și echilibrul firesc, ca să nu mai zic că în zilele ploioase m-aș ascunde sub pătură și nici nasul nu l-aș scoate afară :). Am încercat tot felul de tehnici de meditație și respirație, am încercat să găsesc bucuria în lucrurile “mici” cum se spune, dar greu… foarte greu…

Cand deschizi rețelele de socializare, știrile negative te înconjoară din toate părțile, te gândești să plănuiești o excursie la sfârșit de săptămână, hop stai că nu știi dacă ești în siguranță. Ca adult, încerci să gestionezi situația cât mai bine cu putință, te consolezi cu gândul la vacanțele trecute, vorbești mai des cu prietenii la telefon, vezi că nu ești singurul care simte că o ia razna, dar… și aici e un dar mare… cel mai tare mă deranjează situația copiilor noștri 🙁 Și cred că de aici vin consumul și grijile cele mai mari. Mă gândesc cât de greu le este lor, vacanța de vară au cam pierdut-o în jurul casei, socializarea cu colegii este redusă la minimum, masca a devenit “accesoriul” obligatoriu (aici să nu credeți că sunt împotriva ei, în niciun caz, doar că atunci când plecăm de acasă strigăm unul la altul: Masca! Unde e masca? Nu uita masca! De zici că ce știi ce ar fi…) 

O dată cu sosirea toamnei, numărul de cazuri a crescut, așa cum era de așteptat astfel că, o simplă și banală ieșire la teatru, s-a anulat pentru că unul dintre actori este răcit iar băiețelul meu mă întreabă dacă mai sunt șanse să meargă sau nu…

Urmează sărbătoarea de Halloween, știu că e ceva împrumutat și care în mod normal nu se sărbătorea la noi, dar pentru copii e un prilej de distracție și voie bună…așa că nu am de gând să spun nu și la asta. O să improvizez acasă un decor, îmi pun șosetele din Sertar, bine că am de unde alege sunt modele de Halloween și pentru copii și pentru adulți, aduc niște dovleci de la magazin, îi dezinfectez 🙂 și ne apucăm de treabă. Mă gândeam chiar că e un bun prilej să începem o nouă tradiție în familia noastră și anume, un film pe care să-l urmărim an de an de acum încolo. Și ce poate fi mai confortabil decât o pătură pufoasă și niște șosete călduroase, alături de o plăcintă cu mere și o ciocolată caldă? Un lucru bun pe care l-am învățat anul acesta este că, chiar dacă trăim vremuri ciudate, ce contează cu adevărat este că suntem bine, suntem împreună și putem să creăm amintiri memorabile care să ne țină o viață 🙂

Șosetele… cel mai potrivit cadou de Crăciun!!!

Când eram copil, nimic nu mă dezamăgea mai tare ca atunci când, în loc să găsesc cea mai frumoasă și extraordinară păpușă sub bradul de Crăciun, găseam printre altele și renumitele perechi de șosete…Ca să nu mai zic că le simțeam prezența de la o poștă… nici nu trebuia să le mai despachetez, ca să știu că sunt: șosete!!! Chiar mă gândeam în sinea mea oare ce are Moșul cu mine de îmi aduce șosete în fiecare an? Măcar e atent când citește scrisoarea mea? Și ca mine, cred că așa gândeau majoritatea copiilor din generație…dacă nu Moș Crăciun le făcea “surpriza” aceasta, cu siguranță se ocupa amicul lui, Moș Nicolae 🙂

Poate vă întrebați când și de ce mi-am schimbat părerea? De la o vreme încoace sunt puțin mai melancolică astfel primul motiv ar fi pentru că a primi șosete de Crăciun înseamnă a fi din nou copil acasă… Cadoul mi-ar transmite un gând cald, familiar, de liniște și pace, exact așa cum ar trebui să fie toate sărbătorile noastre. 

Apoi mi-am dat seama că de când am ajuns un adult responsabil, zic eu, cadourile nu mai sunt un moft, ele trebuie să fie în primul rând practice… și ce poate fi mai practic decât o pereche de șosete de care avem nevoie tot timpul anului și în majoritatea activităților noastre (exceptând bineînțeles concediul de vară, la mare, unde poate noi femeile chiar nu le folosim).

Nu cunosc cu exactitate de când șosetele sunt și ele un simbol al Crăciunului. Le găsim și în brad, dar și ca ornamente decorative de sine stătătoare. Cert este că ele au devenit astăzi un simbol al generozității și al faptului că ne pasă: ne țin de cald în zilele mohorâte și friguroase, ne înveselesc zilele atunci când au tot felul de printuri haioase și ne reamintesc zilnic că micile plăceri ale vieții sunt chiar simplu și ușor de obținut. 

Cu o pereche de șosete drept cadou, nu ai cum să dai greș. Majoritatea au mărimi universale, conțin elastan și nylon care le ajută să se întindă atât cât e nevoie și să fie confortabile și potrivite. Iar dacă știi ce număr poartă o persoană la pantofi atunci chiar mergi la sigur.

Un alt motiv pentru care șosetele sunt cel mai bun cadou de Crăciun este și faptul că sunt accesibile oricărui buzunar. Dacă ai o familie numeroasă și mulți prieteni, nu numai că ești un om norocos, dar ai și posibilitatea să le arăți tuturor cât de mult înseamnă ei pentru tine, cu o pereche de șosete bineînțeles, fără a te ruina financiar în prag de sărbători 🙂

Pe de altă parte, șosetele sunt un accesoriu perfect, potrivit oricărei vârste. Fie că e vorba de unchi, bunici, veri sau prieteni, cu siguranță poți găsi perechea potrivită pentru fiecare. Cu romburi sau carouri, buline sau dungi, cu diferite figurine, personaje sau fructe, ca să nu mai vorbim de cele cu printuri și simboluri de Crăciun, ele pot surprinde plăcut pe oricine le primește în dar. 

Așa mi-am schimbat eu părerea despre șosete iar anul acesta o să le primesc și o să le dăruiesc cu inima deschisă, cu mulțumire și încântare. Dacă și voi simțiți la fel, m-aș bucura să văd cât mai multe poze pe pagina de Facebook SertarulCuSosete … așa vom știi cu toții că ne pasă!

Cele mai bune șosete de purtat în această vară!

Vara și-a intrat în sfârșit în drepturi. Îmi era atât de dor de soare și de căldură, de serile răcoroase și nopțile cu cer senin, de plimbările lungi și clipele de relaxare din vacanțele petrecute cu prietenii și familia mea… Dar cum rămâne cu șosetele?! Noua mea pasiune e pe cale să intre în vacanță sau am nevoie de șosete și în acest sezon?

 

Cu siguranță vara majoritatea alegem să purtăm sandale, șlapi sau încălțăminte mai ușoară, de genul balerinilor sau mocasinilor. Dar, mai există acele ocazii speciale când avem nevoie de șosete așa că nu vă faceți griji suntem aici să vă prezentăm cele mai bune șosete de purtat în această vară. Sunt confecționate din materiale care lasă piciorul să respire, sunt confortabile și categoric vă vor ajuta să vă simțiți fresh chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

 

Șosetele ascunse sau tălpici

În Sertar găsiți foarte multe modele de șosete ascunse perfecte pentru protejarea piciorului în acest sezon. Unele dintre ele confecționate din 86% bumbac ușor și moale sunt ideale pentru zilele fierbinți de vară oferindu-vă exact confortul de care aveți nevoie. Nu numai că sunt menite să lase piciorul să respire, dar au și silicon pe călcâi pentru a împiedica alunecarea. Merg purtate la o pereche de pantaloni scurți iar ca și încălțăminte teniși sau mocasini. Câteodată iluzia aceasta că nu purtați șosete conferă un aspect mai frumos per total, mai ales în cazul ținutelor casual. Totul depinde de tipul de încălțăminte pe care alegeți să o purtați. 

 

Șosetele scurte

Spre exemplu, o pereche de șosete colorate de la binecunoscutul brand Happy Socks vă vor oferi cu siguranță sentimentul de fericire și distracție de care aveți nevoie pe parcursul unei zile frumoase de vară. Colorate sau cu model, șosetele scurte vă vor proteja picioarele fără a vă abate de la stilul personal.

 

Șosetele lungi

35.70 lei

Nu vă încântă look-ul oferit de șosetele ascunse sau scurte? Nicio problemă! Avem foarte multe modele de șosete lungime ½, care mizează pe un design vibrant și îndrăzneț. Modelele de șosete din Sertar sunt ideale pentru momentele în care simțiți nevoia să vă condimentați puțin stilul și ținuta. Cu mustăți, carouri colorate, cuburi, baloane modelate sau pizza e destul de greu de ales, dar când vine vorba de stil și confort există un sigur fel de a vedea lucrurile și anume, stilul personal al fiecăruia dintre noi.

 

Șosetele sport

Vara nu e doar anotimpul distracției, dar și a activităților sportive outdoor. Ce poate fi mai plăcut decât o tură cu bicicleta în natură sau o alergare ușoară dimineața, când încă e răcoare, soarele răsare încet și începi o nouă zi în forță și în formă? Sau poate preferi o ieșire cu prietenii pe terenul de fotbal, când în sfârșit meciul poate intra liniștit în prelungiri, pentru că răcoarea serii e exact de ceea ce aveai nevoie… Pentru toate aceste activități găsiți șosetele potrivite în Sertar. Sunt confortabile și realizate din materiale de cea mai bună calitate.

 

Șosetele pentru costum

Șosetele își găsesc locul lor și în sezonul de vară, mai ales când vine vorba de ținutele formale din cadrul ocaziilor speciale. Tot e sezonul nunților așa că alegeți șosetele potrivite pentru că ele cu siguranță vor face diferența. Nu e absolut necesar să alegeți varianta de negru sau gri. Dacă purtați un costum simplu, în culori neutre, nu ar trebui să vă fie teamă să ieșiți din tipar, optați pentru șosete în culori îndrăznețe, contrastante. Dacă totuși vi se pare prea mult, alegeți varianta unui print discret, dar totuși de efect.

 

Vă așteptăm cu drag să alegeți exact ceea ce aveți nevoie din Sertar!

“Ce materiale conțin șosetele tale?”

M-am plimbat weekendul trecut, țanțoșă de fel meu, în noua pereche de casual shoes, culoare nude și cu detalii “oglindă”. Și ce bine m-am simțit și cum sclipeau ei în lumina soarelui… De vis! Nu mai conta că ai mei copii trăgeau de mine în toate părțile, Ava întotdeauna în direcția opusă în care avem treabă iar Albert doar cu gândul la înghețata cu aromă de vată pe băț.

La un moment dat, am simțit că ceva e în neregulă cu piciorul meu drept și parcă pantoful îmi “ataca” călcâiul fără milă și ținea morțiș să stricăm buna înțelegere și potrivire de până atunci. Când am ajuns acasă am descoperit că într-adevăr lucrurile nu stăteau tocmai bine și că mă alesesem cu o bășică de toată frumusețea. Acum întrebarea era cine e de vină, pantoful sau eu pentru că nu am știut să-mi aleg șosetele potrivite? Păi pantoful săracu’ de altfel foarte comod, nu avea de unde să știe că eu, stăpâna, am probleme de atașament și că nu arunc lucrurile vechi atunci când trebuie și că amân momentul, ba chiar insist să port o pereche de șosete până la epuizarea ei și a mea…  

Gata, out with the old, in with the new! Până aici mi-a fost, decât să renunț la perechea superbă de pantofi, mai bine reconfigurez sertarul cu șosete și mă interesez ce materiale mi se potrivesc pentru că altfel, vorba proverbului: “Unde nu-i cap, vai de picioare!”


Când ne alegem șosetele cel mai important lucru este să ne uităm la compoziție, adică din ce materiale sunt fabricate. Așa o să observăm că cele mai multe au în compoziție materiale precum bumbacul, poliamida sau elastanul iar înțelegerea beneficiilor și dezavantajelor acestora este la fel de importantă.

Bumbacul

Șosetele din bumbac sunt cu siguranță cele mai căutate și mai populare când vine vorba de alegerea fiecăruia dintre noi. Totuși, bumbacul în compoziție de 100% absoarbe transpirația dar se usucă foarte greu astfel că, dacă ne aflăm în situația în care trebuie să purtăm o pereche de șosete o lungă perioadă de timp, spre exemplu participăm la o competiție sportivă, bumbacul nu e alegerea cea mai potrivită. Pe de altă parte, bumbacul este foarte bun pentru picioarele mai sensibile, este o fibră naturală, șosetele par mai ușoare și mai confortabile în comparație cu poliesterul care poate fi uneori destul de deranjant.

Fibrele sintetice

În prezent sunt foarte multe șosete care au în compoziție fibre sintetice precum: poliesterul, poliamida sau polipropilena. Fibrele sintetice precum poliesterul asigură durabilitate articolului de îmbrăcăminte, își păstrează culoarea pentru mai mult timp și se usucă mai repede. Pe de altă parte, nu lasă pielea să respire la fel de bine ca și bumbacul și de ce să nu recunoaștem nu sunt cele mai bune pentru planeta noastră deoarece nu se descompun la fel de repede ca și fibrele naturale. Poliamida este tot o fibră sintetică, dar spre deosebire de poliester conferă o senzație mai delicată articolelor vestimentare și  e puțin mai rezistentă decât acesta.

Atunci care ar fi alegerea corectă între bumbac și fibrele sintetice? Din păcate nu este o întrebare cu un singur răspuns și totul depinde de situația în care ne aflăm. Însă, pentru șosetele de zi cu zi, alegerea este bumbacul în proporție cât mai mare, de preferat peste 80%, în combinație mică cu fibre de poliamidă și elastan.

Lâna de merinos

Șosetele de lână au depășit demult acea perioadă în care dacă le încălțai începea să te mănânce pielea și parcă te zgâriau la fiecare atingere. În ziua de azi, șosetele din lână de merinos sunt ușoare și moi. Ne țin cald în zilele friguroase de iarnă și absorb foarte bine transpirația fără să ne simțim picioarele reci. Dezavantajele sunt că nu este indicat să le purtăm vara deoarece ne-ar fi foarte cald, sunt puțin mai scumpe și destul de dificil de spălat nefiind indicată folosirea mașinii de spălat sau a uscătorului automat.

Fibrele de bambus

 

Rezultată printr-o tehnologie nouă, fibra de bambus 100 % este una dintre cele mai moi și mai confortabile materiale cu o capacitate foarte bună de control a temperaturii: ne ține cald iarna și nu ne supraîncălzim vara. Elegant și igienic, firul de bambus are proprietăți antibacteriene și o puternică capacitate de absorbție a excesului de transpirație. Iar cel mai important lucru este că se reciclează natural, fără a afecta mediul înconjurător.

Adesea șosetele se văd foarte puțin în comparație cu celelalte articole de îmbrăcăminte alteori sunt complet ascunse în cizme sau ghete, dar ele sunt la fel de importante ca orice altă componentă a vestimentației noastre.

Când alegem dimineața ce purtăm în ziua respectivă, ar trebui să luăm în calcul nu doar modelul sau culoarea șosetelor, dar ar trebui să ne gândim și la genul de activități planificate pentru ziua respectivă și să alegem șosetele ce au în compoziție cele mai bune materiale pentru noi. Cu siguranță acestea vor face diferența, vă spun din propria experiență 🙂

 

    “O, în ce locuri minunate o să ajungi!”

    Ca orice părinte îmi doresc ceea ce este mai bun pentru copiii mei. Ava și Albert sunt două minuni apărute în viața mea, una de Paști și cealaltă de Crăciun… Ca oricare dintre noi, îmi place să proiectez viața lor în forme și culori, să visez la ce fel de persoane vor deveni când vor crește mari și ce lucruri minunate vor realiza. Coincidența a făcut ca recent să descopăr cartea scrisă de Theodor Seuss Geisel “O, în ce locuri minunate o să ajungi” care a fost exact așa cum mi-am imaginat.

    Vă întrebați probabil ce legătură văd eu între această carte și șosetele noastre? Ei bine, de ceva vreme am tot căutat niște șosete vesele, colorate, de calitate care să îi însoțească în jocurile lor, care să îi însuflețească și să îi ajute să viseze, iar în cazul Avei să își facă și niște prieteni noi. Mă bucur că de azi sunt în Sertar… Ava este pur și simplu fascinată de șosetele ei cu zornăitoare și vă spun și de ce: fiecare pereche de șosete are atașată o zornăitoare cu animăluțe amuzante (cele pentru băieți au și mașini sau avionașe) menite să ajute la dezvoltarea capacităților senzoriale prin sunet și atingere. Mai mult, în cazul bebelușilor care încep primii pași sunt și mai folositoare șosetele cu zornăitoare, model antiderapant. Și ca un mic secret, eu le mai folosesc și la teatru de păpuși iar Ava e de-a dreptul încântată de poveștile pe care le născocim.

    Sosete monstruleti

    Pentru copilașii mai mari, pe lângă deja binecunoscutele șosete antiderapante, găsiți de acum în Sertar șosetele “Glow in the Dark”, adică șosete cu model care strălucește în întuneric. Albert încearcă să ne sperie de fiecare dată cu șosetele lui, modelul cu monstruleț, iar noi ne prefacem speriați și el se amuză copios.

    Glow in the dark

    Așa reușim cu o pereche de șosete să ne distrăm, să râdem și să alungăm astenia de primăvară. Și, ca și personajul din cartea mai sus menționată, chiar dacă pe alocuri avem parte de mici obstacole, prin optimism și veselie reușim să fim fericiți și împreună să mutăm “chiar și munții din loc” 🙂

      Vezi viața în carouri, e mai simplu…

      Întotdeauna mi-au plăcut carourile, în special când vine vorba de șosete. Le-am întâlnit la bunicul meu, apoi la tătăl meu și în final la soțul meu. Cumva ele sunt mereu actuale și în trend.

      Citeam zilele trecute un articol care spunea că în lumea șosetelor, modelul în carouri este Rege :). Și pe bună dreptate, nu credeți că acest model a trecut testul timpului? Eu cred că da și mai cred că reprezintă un mod subtil și simplu de a adăuga eleganță și culoare ținutei purtate.

      Încercați o pereche de șosete în carouri care are la bază culoarea neagră, bleumarin sau gri. În acest fel, modelul va fi unul ușor de asortat ținutelor nu foarte formale.

      Însă, în zilele cenușii de iarnă, când facem cu greu față task-urilor de zi cu zi, în special celor de la birou, când parcă stăm prea mult în trafic și problemele par de nerezolvat, avem nevoie de culoare, așa că îndrăzniți și alegeți roșu, încercați să “vedeți în carouri” și luați-vă porția de bine chiar din șosete 🙂

      Vezi mai multe

      Șosetele pentru bărbați: Cum se potrivesc ținutei și cum alegem să le purtăm?

      Despre șosetele de bărbați, se pot scrie romane întregi… Sunt atât de multe modele, în atâtea culori, nu degeaba sunt considerate un accesoriu la fel de important ca și cravatele, ceasurile sau butonii de la cămașă. Dar mai bine să trecem la treabă ca să simplificăm puțin lucrurile.

       

      Cum potrivim șosetele?

      Regula spune că, culoarea șosetelor trebuie să se potrivească sau să fie apropiată de cea a pantalonilor. Dacă alegi să respecți acest lucru, cu siguranță vei fi îmbrăcat corect, dar riști să pierzi partea amuzantă a ținutei. Sugestia noastră este să te raportezi la propriul tău mediu/viață și ca în orice alte situații să lași să primeze bunul gust, dar mai ales bunul simț.

       

      Șosetele pentru costum

      În acest caz, totul depinde de ocazie… Dacă te afli într-o situație sobră sau întâlnire de afaceri, întotdeauna potrivește culoarea șosetelor cu cea a pantalonilor. Dar, dacă ești la o întâlnire romantică sau la o ieșire în oraș cu prietenii poți să potrivești șosetele cu alte componente ale ținutei, spre exemplu cămașa sau cravata.

      Șosetele joacă un rol important în viața fiecărui bărbat și spun foarte multe despre acesta. Bărbații raționali și pragmatici aleg de cele mai multe ori culoarea neagră când vine vorba de șosete pentru că aceasta se potrivește celor mai multe ținute. Gri sau maro sunt culorile cel mai des alese de bărbații tradiționali, conservatori iar verde de cei care activează în domeniul militar. Se spune că cei care aleg albastru sunt o fire romantică iar albul este ales de cei cărora le place sportul. Dacă este adevărat sau nu, vă las pe voi să-mi spuneți în comentariile la blog, sunt chiar curioasă 🙂

      De asemenea, foarte important este ca atunci când alegeți să purtați costum, șosetele să nu fie scurte lăsând astfel piciorul la vedere. Știu, există o modă care circulă de ceva timp, aceea cu șosetele scurte la costum, dar nu e o alegere corectă și vizual poate deranja destul de mult.

      Vezi mai multe

      Șosetele și jeanșii

      Eh, aici avem loc să alegem și să potrivim după pofta inimii. Da, putem opta oricând pentru o culoare foarte apropiată denimului, dar de cele mai multe ori putem opta pentru absolut orice ni se pare potrivit și care ne reprezintă. Ar fi bine totuși să ținem cont de culoarea cămășii, a puloverului sau a jachetei.

      Vezi mai multe

      Șosetele și pantalonii scurți

      Când alegem să purtăm pantaloni scurți pe stradă, șosetele nu ar trebui să fie vizibile. Am avut ocazia să întâlnesc persoane care purtau șosete pe gambă cu pantaloni scurți și sincer nu este prea estetic. De asemenea, să nu purtăm șosete deloc în acest context, nu e o opțiune nici pentru sănătatea noastră, picioarele categoric vor avea de suferit, dar nici pentru cei din jurul nostru, cred că știți deja la ce mă refer :).

      Eu personal, sunt o susținătoare a șosetelor colorate, îndrăznețe și ca o ultimă sugestie, când alegeți să le purtați luați în considerare ca celelalte articole de îmbrăcăminte să fie puțin mai “domolite” ca și culoare, astfel șosetele vor ieși și mai mult în evidență, reflectând personalitatea celui care alege să le poarte.

      Vezi mai multe

      Alege clasic în muzică și funky la șosete!

      model

      Ce poate fi mai frumos decât o șosetă simplă, de culoare albă sau neagră, dintr-un material fin și foarte bine lucrat?

      Vă spun eu: o șosetă cu model! Sunt colorate, îndrăznețe, ne dau o stare de bine și de ce nu, ne scot din anonimat… De felul meu, sunt o persoană destul de clasică când vine vorba despre alegerile vestimentare, însă de când au apărut copiii în viața mea, au apărut și culorile. Nu glumesc deloc, după nașterea băiețelului, unul din primele lucruri cumpărate, de data aceasta în casă, a fost un covor mare și GALBEN. Imaginați-vă într-o casă în care albul și maroul predominau, cum arăta acel covor, vă spun eu… nemaipomenit! Îl puteți vedea și în câteva poze de pe site :). Dar de atunci ne-am mutat și culorile au devenit parte din casa și vestimentația noastră. Cam așa s-a întâmplat și cu șosetele mele, din negre s-au făcut tot mai colorate… roz, verzi, mov, roșii etc, iar cele cu modele au început să mă inspire tot mai mult, să mă înveselească și să mă facă să ies puțin din zona de confort. Nu credeți că unele sunt chiar amuzante? Puteți să intrați pe site să le vedeți: de la cele cu fructe, care mă duc cu gândul la tot felul de cocktailuri și răcoritoare, la cele cu animale mici și haioase, inimioare și păsărele care ne fac să ne gândim la primăvară și bineînțeles cele pentru bărbați care de la un timp, aleg tot mai mult perechile de șosete cu model colorat iar pentru asta sunt cu adevărat de admirat :).

      Într-adevăr, șosetele spun multe despre personalitatea celui sau celei care alege să le poarte și puțină culoare nu a stricat niciodată nimănui, așa că, de acum încolo, opțiunea mea va fi clasic mai mult în muzică și categoric funky la șosete :).

      Pentru ea

      Pentru el

      Dragostea trece prin șosete!

      Sosete cu inimioare

      Ce te faci atunci când șosetele devin pretexte pentru micile dispute dintre tine și partener/ă? Spre exemplu când unul dintre voi își lasă constant șosetele murdare pe jos sau ele se rătăcesc prin Sertare sau picioare vecine? Știu sunt momente dificile, de cumpănă în relație, când cel mai deștept cedează, tu sau șoseta 🙂

      Citeam zilele trecute, că tot se apropie Valentine’s Day, un citat care spunea “Dragostea adevărată este ca o pereche de șosete: trebuie să ai două la fel și ele să se potrivească”. Haios doar că în dragoste lucrurile sunt ceva mai complicate, de cele mai multe ori ai nevoie de multe încercări până să găsești perechea potrivită, depui efort și timp pentru întâlniri. Încerci, vezi ce ți se oferă și ce îți place, pare un “dans” continuu, greoi și anevoios.

      Bine că la șosete e mult mai simplu…cauți în Sertar și sigur găsești două care să “meargă” împreună.

      De data aceasta, am pregătit câteva modele pentru El și Ea, asemănătoare, dar de culori diferite astfel încât să nu le mai confundăm între ele și să creăm vreo supărare între parteneri pentru că noi știm că: Dragostea trece prin șosete!

      Pentru ea

        Pentru el

          Când viața o ia razna, noi te ajutăm să nu derapezi…

          Știți momentele acelea în care ești în mijlocul a o sută de lucruri pe care încerci să le rezolvi când ești acasă cu copiii? Atunci când supa fierbe pe aragaz, încerci să pui haine la spălat, ocolești lego de pe jos și aterizezi brusc și neașteptat în mijlocul bucătăriei pentru că unul dintre ei a mai și vărsat apă sau suc pe jos? Pe mine personal picioarele m-au trădat de multe ori și m-am dezechilibrat când îmi era lumea mai dragă…

          Așa că m-am decis să optez pentru șosetele antiderapante. Ce mai? Extraordinar! Am descoperit unele puțin mai grosuțe, astfel că piesele de lego nu mă mai iau prin surprindere, șosetele atenuând din durere. Pot împreună cu copiii să ne petrecem seara de disco pe parchet fără să risc vreun spagat necontrolat sau vreo manevră de dans care să nu mă pună neapărat în valoare. Adaug la astea toate și faptul că îmi țin de cald mai ales acum pe timp de iarnă. Ce mai încolo și-n coace… mă mișc super prin casă fără să fiu atentă în fiecare moment.

          Albert când mi-a văzut șosetele și-a dorit musai și el, mai ales că e un dansator înnăscut, în fiecare dimineață și seară alege să danseze pe măsuța de cafea din living… cum spune el “like a Rock Star”. Bravo!!! Ce să zic? Nu e chiar ce mi-am dorit, dar oricum nu mai beau de ceva vreme cafeaua acolo pentru că Ava e la primii pași și ținta a fost de la început măsuța cu lucrurile interesante de pe ea. Pentru Ava am ales acum tot șosete antiderapante, mi se par cea mai sigură opțiune când vine vorba de explorat prin casă mai ales că păpuceii de casă nu au nicio șansă în piciorușele ei.

          Dacă crezi că întâmpini aceleași probleme ca și mine, am pregătit câteva modele în Sertar haioase, colorate și călduroase.

          Pentru femei

          Pentru copii

          Pentru bebelusi