“O, în ce locuri minunate o să ajungi!”

Ca orice părinte îmi doresc ceea ce este mai bun pentru copiii mei. Ava și Albert sunt două minuni apărute în viața mea, una de Paști și cealaltă de Crăciun… Ca oricare dintre noi, îmi place să proiectez viața lor în forme și culori, să visez la ce fel de persoane vor deveni când vor crește mari și ce lucruri minunate vor realiza. Coincidența a făcut ca recent să descopăr cartea scrisă de Theodor Seuss Geisel “O, în ce locuri minunate o să ajungi” care a fost exact așa cum mi-am imaginat.

Vă întrebați probabil ce legătură văd eu între această carte și șosetele noastre? Ei bine, de ceva vreme am tot căutat niște șosete vesele, colorate, de calitate care să îi însoțească în jocurile lor, care să îi însuflețească și să îi ajute să viseze, iar în cazul Avei să își facă și niște prieteni noi. Mă bucur că de azi sunt în Sertar… Ava este pur și simplu fascinată de șosetele ei cu zornăitoare și vă spun și de ce: fiecare pereche de șosete are atașată o zornăitoare cu animăluțe amuzante (cele pentru băieți au și mașini sau avionașe) menite să ajute la dezvoltarea capacităților senzoriale prin sunet și atingere. Mai mult, în cazul bebelușilor care încep primii pași sunt și mai folositoare șosetele cu zornăitoare, model antiderapant. Și ca un mic secret, eu le mai folosesc și la teatru de păpuși iar Ava e de-a dreptul încântată de poveștile pe care le născocim.

Sosete monstruleti

Pentru copilașii mai mari, pe lângă deja binecunoscutele șosete antiderapante, găsiți de acum în Sertar șosetele “Glow in the Dark”, adică șosete cu model care strălucește în întuneric. Albert încearcă să ne sperie de fiecare dată cu șosetele lui, modelul cu monstruleț, iar noi ne prefacem speriați și el se amuză copios.

Glow in the dark

Așa reușim cu o pereche de șosete să ne distrăm, să râdem și să alungăm astenia de primăvară. Și, ca și personajul din cartea mai sus menționată, chiar dacă pe alocuri avem parte de mici obstacole, prin optimism și veselie reușim să fim fericiți și împreună să mutăm “chiar și munții din loc” 🙂

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *